Πέμπτη, 28 Μαίου 2020

banner homepage

Αρχική Αρχική Ανακοινώσεις/Δελτία τύπου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ 2014
PDF
Εκτύπωση
E-mail
17
Ιαν
dsn-logo-bw  
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
        Ν Α Υ Π Λ Ι Ο Υ 
Ναύπλιο 17-01-2014 
   
  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ 2014
 

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου (Δ.Σ.Ν.), με απόφασή του κατά την σημερινή συνεδρίασή του ανακοινώνει στα μέλη του ότι :

Την 23η Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους (2014), ημέρα Κυριακή από 07.00 π.μ. έως 07.00 μ.μ., θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου και οκτώ (8) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Σ. του Δ.Σ.Ν. για την ερχόμενη θητεία, η οποία θα διαρκέσει έως τις 31.12.2017 .

Για την εκλογή του Προέδρου θα καταρτιστεί χωριστό ψηφοδέλτιο για κάθε υποψήφιο Πρόεδρο, ενώ για την εκλογή μελών του Δ.Σ., θα καταρτιστεί ενιαίο ψηφοδέλτιο Συμβούλων .

         Παρακαλούνται, λοιπόν, τα μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν ν` ανακηρυχθούν ως υποψήφιοι Πρόεδροι ή Σύμβουλοι και να μετάσχουν στις κατά τα άνω προσεχείς αρχαιρεσίες, να υποβάλλουν νομοτύπως τις σχετικές προβλεπόμενες αιτήσεις-δηλώσεις τους μέχρι την 16.00 ώρα της 31η Ιανουαρίου του 2014. Η ανακήρυξη των υποψήφιων Προέδρων και Συμβούλων θα ανακοινωθεί με απόφαση του Προέδρου του Δ.Σ.Ν. την 1η Φεβρουαρίου 2014.

        Δικαίωμα ψήφου έχουν οι δικηγόροι που θα είναι γραμμένοι στο μητρώο του Συλλόγου μέχρι 31.1.2014. Τα παράβολα εξόδων εκλογής ορίσθηκαν σε 20 ευρώ για τους υποψήφιους Προέδρους και 10 ευρώ για τους υποψήφιους Συμβούλους.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Ο  Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας
Θεόδωρος  Καζάς                                               Δημήτριος  Ορφανός

 
Τελευταία Ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014
 

ypologismos efarmogis

ypiresia dikigoron nomikis voithias

banner isokratis

olomeleia

Ηλεκτρονική Δημοσίευση Πλειστηριασμών - Δικηγορικός Σύλλογος Ναυπλίου

ypodeigmata ekousias dikaiodosias

ypologismos dikastikou ensimou

 

S5 Box

Login