Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

banner homepage

Αρχική Αρχική Ανακοινώσεις/Δελτία τύπου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΛΕΑΔ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
PDF
Εκτύπωση
E-mail
11
Νοε
dsn-logo-bw  
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
        Ν Α Υ Π Λ Ι Ο Υ 
Ναύπλιο 8-11-2013 
   
  
Λ.Ε.Α.Δ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η    Α Ρ Χ Α Ι Ρ Ε Σ Ι Ω Ν
 

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου με την επωνυμία «Λογαριασμός Ενίσχυσης & Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Ναυπλίου» (Λ.Ε.Α.ΔΙ.Ν.), που λήφθηκε κατά την σημερινή συνεδρίασή του (8/11/2013), γνωστοποιείται στα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου ότι :

Οι ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ για την ανάδειξη των :

Νέου πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και Νέας τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής του Λ.Ε.Α.ΔΙ.Ν. με τριετή θητεία (από την 1η Ιανουαρίου 2014 μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2017), θα διενεργηθούν την 1η Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Κυριακή από 10.00 π.μ. έως 16.00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πρωτοδικείου εντός του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου. Καλούνται δε με δικαίωμα ψήφου όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου. Τα ονόματα των υποψηφίων καταχωρούνται σε ενιαίο ψηφοδέλτιο. Κάθε ψηφοφόρος δικαιούται να θέσει σταυρό προτιμήσεως σε πέντε (5) το πολύ υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο και σε δύο (2) το πολύ υποψηφίους για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Οι Συνάδελφοι που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 10ετή δικηγορία και ενδιαφέρονται να υποβάλουν υποψηφιότητα, κ α λ ο ύ ν τ α ι να καταθέσουν στη γραμματεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου έγγραφη ΑΙΤΗΣΗ απευθυνόμενη στο Δ.Σ. του ΛΕ.Α.ΔΙ.Ν., το αργότερο μέχρι την 20η Νοεμβρίου 2013 (ημέρα Τετάρτη) .

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Ε.Α.ΔΙ.Ν.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ

 
Τελευταία Ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013
 

ypologismos efarmogis

ypiresia dikigoron nomikis voithias

banner isokratis

olomeleia

Ηλεκτρονική Δημοσίευση Πλειστηριασμών - Δικηγορικός Σύλλογος Ναυπλίου

ypodeigmata ekousias dikaiodosias

ypologismos dikastikou ensimou

 

S5 Box

Login