Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020

banner homepage

PDF
Εκτύπωση
E-mail
29
Μαρ

Αθήνα, 08/03/2012

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ένας από τους βασικούς στόχους του Ε.Τ.Α.Α. από τη σύστασή του, ήταν ο εξορθολογισμός των δαπανών σε κάθε επίπεδο.

Στα πλαίσια του στόχου αυτού, σας ενημερώνουμε ότι το Ε.Τ.Α.Α. από την 19/03/2012 εφαρμόζει το σύστημα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, το οποίο:

  • Θα παρέχει τη δυνατότητα στη Διοίκηση και στους Τομείς Υγείας, πλήρους ελέγχου σχετικά με τη φαρμακευτική δαπάνη.
  • Θα συμβάλει στη μείωση της γραφειοκρατίας και την απαλλαγή των ασφαλισμένων και συνταξιούχων του Ε.Τ.Α.Α. από κάθε επιπλέον ταλαιπωρία, καθώς δεν θα απαιτείται έλεγχος και έγκριση για συνταγές ποσού μεγαλύτερου των 150 €.
  • Θα παρέχει τη δυνατότητα στους Τομείς Υγείας του Ε.Τ.Α.Α. για ταχύτερη πληρωμή των οφειλομένων προς όλους τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους.
  • Θα συμβάλει στη μείωση του κόστους της φαρμακευτικής δαπάνης των Τομέων του Ε.Τ.Α.Α., καθώς με αυτό τον τρόπο η συνταγογράφηση καθίσταται πλέον απόλυτα ελέγξιμη από τις υπηρεσίες του Ταμείου, που θα έχουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες των αρχείων της εφαρμογής (Ιατρών, Φαρμακοποιών, φαρμάκων, συνταγών κλπ).
  • Θα είναι υποχρεωτική για όλους τους Ιατρούς και Φαρμακοποιούς που επιθυμούν να συνταγογραφούν για τους ασφαλισμένους του Ε.Τ.Α.Α.

Έχουμε την πεποίθηση ότι μία συντονισμένη προσπάθεια ανάμεσα στο Ε.Τ.Α.Α. και στους Τομείς του, τα μέλη όλων των Φαρμακευτικών και Ιατρικών Συλλόγων και σε συνεργασία με τους ασφαλισμένους, θα επιτύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από μία ποιοτικότερη κοινωνική ασφάλιση, η οποία θα συμβάλει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους ασφαλισμένους και κατ’ επέκταση στην επίτευξη ευημερίας του κοινωνικού συνόλου.

 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α.

ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

pdfΜήνυμα Προέδρου ΕΤΑΑ388.18 KB

Τελευταία Ενημέρωση: Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016
 

ypologismos efarmogis

ypiresia dikigoron nomikis voithias

banner isokratis

olomeleia

Ηλεκτρονική Δημοσίευση Πλειστηριασμών - Δικηγορικός Σύλλογος Ναυπλίου

ypodeigmata ekousias dikaiodosias

ypologismos dikastikou ensimou

 

S5 Box

Login