Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

banner homepage

Αρχική Αρχική Ανακοινώσεις/Δελτία τύπου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
PDF
Εκτύπωση
E-mail
02
Σεπ

dsn-logo-bwespa

 

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
           ΝΑΥΠΛΙΟΥ

www.dsnafpliou.gr
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
Πλατεία Δικαστικού Μεγάρου
ΝΑΥΠΛΙΟ  ΤΚ 211 00
Τηλ. 27520-27344, 47192, 22886 (fax)                                                                                  Ναύπλιο  2-9-2014
E-mail: dsn@otenet.gr

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

 

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ναυπλίου

Κατόπιν του υπ. αριθμ. 58294οικ./29-8-2014 εγγράφου της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Διοίκησης Δικαιοσύνης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Έχοντας υπόψη την υπ΄ αριθμ. 13147/28-2-2012 (ΦΕΚ 722/13-3-2012, τεύχος Β΄) κοινή απόφαση των Υπ. Οικονομικών και Υφ. Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Προσκαλεί

Τους ασκούμενους δικηγόρους που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους, διάρκειας έξι (6) μηνών, ήτοι από την 16η Σεπτεμβρίου 2014 έως την 15η Μαρτίου 2015 στα δικαστήρια της περιφέρειας του Πρωτοδικείου Ναυπλίου, να υποβάλουν αίτηση (η οποία διατίθεται έντυπη στη Γραμματεία του Συλλόγου) μέχρι και την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014.

  • - Δικαίωμα άσκησης στα δικαστήρια του Ναυπλίου έχουν οι ασκούμενοι δικηγόροι που δεν έχουν συμπληρώσει δώδεκα (12) μήνες άσκησης από της εγγραφής τους στο Δ.Σ. Ναυπλίου.
  • - Οι θέσεις των ασκουμένων δικηγόρων που θα απασχοληθούν στα δικαστήρια του Ναυπλίου ορίζονται σε τρεις (3) ανά εξάμηνο.
  • - Οι ασκούμενοι τοποθετούνται σε τμήματα από τους διευθύνοντες τα δικαστήρια και την εισαγγελία.
  • - Στην προσεχή περίοδο, η άσκηση των ασκουμένων στα δικαστήρια θα ξεκινήσει στις 16 Σεπτεμβρίου 2014.
  • - Το ωράριο απασχόλησης είναι 09.00 - 14.00. Η παρουσία και η τήρηση του ωραρίου ελέγχεται από τον προϊστάμενο του τμήματος.
  • - Η μηνιαία αμοιβή είναι εξακόσια (600) ευρώ.
  • - Οι ασκούμενοι δικηγόροι αξιολογούνται από τον προϊστάμενο διεύθυνσης του δικαστηρίου.
  • - Κατά τη συμπλήρωση της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν:

α) ονοματεπώνυμο, όνομα πατέρα και όνομα μητέρας, β) τηλέφωνο επικοινωνίας και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), γ) δήλωση προτίμησης μέχρι δύο δικαστηρίων που επιθυμούν να ασκηθούν, δ) ότι δεσμεύονται να αποδεχθούν τη θέση τους, εφόσον επιλεγούν και δεν συντρέχει έκτακτος λόγος που να δικαιολογεί την αποποίησή της.

Στην περίπτωση κατά την οποία οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων υπερβούν τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων, η επιλογή θα γίνει με κλήρωση, από εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου παρουσία των ασκουμένων στα γραφεία της Βιβλιοθήκης του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 14:00 .

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Ο  Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτριος  Ορφανός                                      Αναστάσιος Πέζος

 

Τελευταία Ενημέρωση: Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014
 

ypologismos efarmogis

ypiresia dikigoron nomikis voithias

banner isokratis

olomeleia

Ηλεκτρονική Δημοσίευση Πλειστηριασμών - Δικηγορικός Σύλλογος Ναυπλίου

ypodeigmata ekousias dikaiodosias

ypologismos dikastikou ensimou

 

S5 Box

Login